المكونات:
2.1/2 كوب دقيق
6 بيضات
كوب لبن
2 ملعقه كبيره زبده او سمن
كيس بيكنج بودر او 2 ملعقه صغيره بيكنج بودر
فانيليا
1.1/2 كوب سكر ناعم
طريقة التحضير:
- يضرب البيض جيد والفانيليا ويضاف اليه السمن والسكر ويضرب مره اخري جيدا حتي يصبح لونه ابيض.
- ثم يضاف اليه الدقيق والبيكنج بودر ويضرب مره اخري حتي يصبح العجين متجانس ويوضع في صينيه متوسطه الحجم وتترك ربع ساعه.
- ثم توضع في الفرن ويكون جاهز مسبقا اي عند بدايه التجهيز يسخن الفرن وتترك نصف ساعه الف هنا